Leikkiikö lapsesi suihkulla? Tässä yksinkertainen ratkaisu veden säästämiseen

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monien lapsiperheiden iltarutiineihin kuuluu lasten kylvettäminen. Kun lapsi kasvaa vauvasta taaperoksi, myös hauskat leikit kylpyhuoneessa alkavat kuulua asiaan. Yleensä myös suihku ja sillä leikkiminen alkavat kiinnostamaan monia lapsia.

Mikäli lämpimällä vedellä lotraaminen ja sen haaskaus leikkitarkoituksiin hirvittää vanhempia, voi retkisuihkusta löytyä oivallinen ratkaisu. Pieni retkisuihku on melko edullinen laite, jossa on lyhyt letku, suihkupää ja pieni pumppu toisessa päässä.

Retkisuihku kylpyleikeikeissä mahdollistaa sen, että vettä ei kulu sen enempää kuin jo ammeeseen laskettu vesimäärä on. Retkisuihkun pumpun voi sujauttaa lapsen kylpyyn, jolloin suihku suihkutteleekin kylpyvettä lapsen päälle ja takaisin ammeeseen.