Pasha Pozdniakova kuntosalilla – näin näyttävästi kuntopyörää voi käyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu sometähti Pasha Pozdniakova poseerasi ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Vain harva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Tällä kertaa kurvikas kaunotar on suunnannut treenaamaan kuntosalille, jossa hän pääsi polkemaan kuntopyörää sosiaalisen median videon innoittamana. Tulos oli näyttävä, sillä ainakin hänen sosiaalisen median seuraajansa ovat innostuneet näkemästään kovasti. Ja video kertoo hyvin miksi.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.