Selena Gomezilla uusi rakas – tapailee Chainsmokers-yhtyeen Drew Taggartia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Selena Gomez oli viime syksynä hurjan huhumyllyn alla kun hänen epäiltiin seurustelevan räppäri Tygan kanssa. Nyt naisen käsipuolessa on uusi rakas, joka sattuu myös olemaan musiikkipiireistä.

Selena Gomezin huhuttiin hetki sitten tapailevan Chainsmokers-yhtyeestä tunnettua Drew Taggartia. Nyt Entertainment Tonight on vahvistanut huhun ja ilmoittanut, että Gomez ja Taggart ovat alkaneet virallisesti seurustelemaan.

Selena Gomez ja Drew Taggart olivat tutustuneet toisiinsa yhteisen ystävän kautta. He olivat aluksi ystäviä, mutta heidän välillään oli heti huomattu lentelevän kipinöitä. ET-sivuston lähteen mukaan pariskunnan suhde on vielä aika alkutekijöissä, mutta heillä on hyvin hauskaa keskenään.