Kohukaunotar Aubrey O’Day paljasti povensa – sensuuria tarvittiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen glamourmalli ja laulaja Aubrey O’Day nousi tunnetuksi realityohjelmien kautta. Sittemmin hän seurusteli pitkään salasuhteessa Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin pojan Donald Juniorin kanssa. Viime aikoina hän on aiheuttanut useita kohuja.

Aubrey on nyt esitellyt vartaloaan siten, että hän on poseerannut rinnat paljaana useissa bilekuvissa. Sellaisenaan kuvia ei tietenkään voitu sosiaalisessa mediassa julkaista, joten niitä täytyi sensuroida tähdillä ennen julkaisemista. Taannoin Aubrey joutui kohun keskelle, kun hänen epäiltiin photoshopanneen itsensä upeisiin maisemakuvien.

O’Day itse väittää käyneensä kaikissa kuvaamissaan paikoissa, mutta photoshopanneensa itsensä kuviin myöhemmin. Hän kertoo, että ei käytä retkeillessään meikkejä ja peruukkeja, mutta on tarkka kuviensa esteettisyydestä. Staran tekemien havaintojen mukaan Aubrey O’Day käyttää myös ostettuja seuraajia. Todella moni kuviin kommentoivista profiileista on valeprofiileja tai botteja. Ehkäpä sekin on osa tätä taidetta?