Dakota Johnson rakastaa mustaa huumoria – menikö nyt jo liian pitkälle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijätähti Dakota Johnson piti Sundance elokuvajuhlilla puheen, jonka aikana hän vitsaili myös Armie Hammerin kustannuksella. Armie Hammeria syytettiin vuoden 2021 alussa kannibalismista ja raiskauksista, minkä jälkeen mies on viettänyt hiljaiseloa julkisuudesta ja ollut pitkässä kuntoutuksessa.

Dakota Johnson kiitti puheessaan omaa onneaan siitä, että hän ei päätynyt samaan projektiin Armie Hammerin kanssa.

– Olisin voinut olla yksi niistä naisista, joita Armie Hammer on yrittänyt syödä. Kuka tiesi, että kannibalismi on näin suosittua, Dakota Johnson vitsaili.

Näyttelijä Dakota Johnson tuli monille tunnetuksi muun muassa 50 Shades of Grey -elokuvista. 33-vuotias nainen on nyt esiintynyt Guccin uudessa kampanjassa, joka on herättänyt paljon keskustelua laukuissa käytettyjen matelijoiden nahkojen eettisyyden vuoksi.

@dakjfan New Video of Dakota making a joke about Armie Hammer 🤣 #dakotajohnson #dakjfan #FastTwitchContest #xyzbca #goviral #foryoupagethis #blowthisup #partipage #makemefamous #actress #fypシ゚viral #fyp #funny #paratii #blowitup ♬ original sound – Dakjfan