Lady Gaga valmistautuu Jokerin jatko-osaan – kieltäytyy muista töistä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Valtavaksi menestykseksi nousseelle Joker-elokuvalle työstetään parhaillaan jatko-osaa. Taannoin ohjaaja Todd Phillips paljasti käsikirjoituksen olevan jo valmis. Joaquin Phoenixin palaa elokuvassa päärooliin ja saa vastanäyttelijäkseen Lady Gagan.

Elokuvan jatko-osa kantaa nimeä Joker: Folie à Deux ja aiemmin paljastettiin, että kyseessä olisi musikaali. Lady Gaga on viime elokuussa julkaissut lyhyen teaserin sosiaalisessa mediassa. Videolla nähdään Joaquin Phoenixin ja hänen varjonsa tanssimassa yhdessä vanhanaikaisen musiikin tahtiin.

Lady Gagan julkaiseman videon mukaan elokuva tulisi saamaan ensi-iltansa 4. lokakuuta 2024. Tällä hetkellä nainen pitää ET Online -sivuston mukaan matalaa profiilia ja keskittyy pelkästään elokuvarooliinsa valmistautumiseen. Nainen ei halua tehdä nyt mitään muuta vaan keskittää kaiken energiansa näyttelijän työhönsä.