Lisa Marie Presley haudattiin Gracelandiin – vihasi kotitilansa sukuhautaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rocklegenda Elvis Presleyn ainoa jälkeläinen Lisa Marie Presley on kuollut. Lisa Marie Presley oli menehtyessään 54-vuotias. Hänet haudatttiin sukunsa omistamalle Graceland-tilalle. Hän on kertonut elinaikanaan vihanneensa Gracelandin hautapaikkoja, koska ne muistuttivat häntä jatkuvasti kuolevaisuudesta.

– Kuinka monella ihmisellä on perheensä hauta omalla takapihalla? Kuinka muita ihmisiä muistutetaan kohtalostaan, eli kuolevaisuudestaan joka helvetin päivä? Kaikki haudat ovat rivissä ja siellä on paikka myös minulle, aivan isoäitini vieressä, Lisa Marie Presley kertoi Playboy-lehden haastattelussa 20 vuotta sitten Mirror-lehden mukaan.

Lisa Marie Presley kuoli 54-vuotiaana 12. tammikuuta kahden sydänkohtauksen jälkeen. Hänen muistotilaisuutensa pidettiin sunnuntaina. Elviksen tyttären viimeinen leposija on tilan Meditation Garden -puutarhassa hänen vuonna 2020 kuolleen poikansa Benjamin Keoughin vierellä. Gracelandiin ovat haudattu myös Elvis, hänen äitinsä Gladys Presley, hänen isänsä Vernon Preseley ja isoäitinsä Minnie Mae Presley.