Beyonce palasi konserttilavoille – tältä näytti paluu neljän vuoden jälkeen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supertähti Beyonce teki kauan odotetun paluun konserttilavoille 21. tammikuuta Dubaissa. Nainen esiintyi Dubaissa uuden luksuslomakohteen Atlantis The Royal Grand Hotel -hotellin avajaisissa, joita juhlistettiin kokonaisen viikonlopun ajan.

Beyonce sädehti lavalla upeassa asuissa, jotka oli koristeltu säihkyvin timantein. Edellisestä esiintymisestä oli ehtinyt kulumaan aikaa jo neljä vuotta, joten yleisö otti naisen vastaan raikuvin aplodein. 41-vuotias tähti lauloi tunnin mittaisen esityksensä aikana muun muassa superhitit Beautiful Liar, Countdown ja Drunk in Love.

Beyoncella oli arvatenkin todella näyttävä show tanssijoineen kaikkineen. Lavalla nähtiin myös tähden perheenjäseniä kun hänen aviomiehensä, räppäri Jay-Z, asteli lavalle esittämään Beyoncen kanssa Brown Skin Girl -nimisen kappaleen. Jay-Z toi lavalle myös heidän 11-vuotiaan tyttärensä Blue Ivyn.