DJ-kaunotar biksuissa uima-altaalla – makoili selkä notkolla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu DJ-kaunotar Charly Jordan poseeraa nykyisin sosiaalisessa mediassa yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa uimapuvussa tai muuten vähäpukeisena.

Tällä kertaa Jordan on ihastuttanut someseuraajiaan julkaisemalla kuvasarjan, jossa hän nautiskelee elämästään uima-altaan reunalla. Niukkoihin biksuihin pukeutunut Charly osoitti jälleen olevansa upea kaunotar.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä upeita kuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.