Hurja video Draken keikalta – fani putosi parvelta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Draken konsertissa tapahtui vaarallinen tilanne sunnuntaina. 36-vuotiaan räppärin keikkaa oli kulunut jo yli tunnin ajan kun artisti huomasi miten toisen kerroksen parvelta fani putoaa maahan muun yleisön päälle. Luonnollisesti mies keskeytti heti esityksensä.

The Shaderoom -kanavan jakamalla Instagram-videolla nähdään hurja tilanne, jossa henkilö putoaa pää edellä parvelta maahan muun yleisön sekaan. ”No niin. Meidän täytyy nyt varmistaa, että hänellä on kaikki hyvin”, Draken kuullaan sanovan mikrofoniin keskeyttäessään kappaleensa.

Henkilön pudottua tunnelma Apollo Theater -keikkapaikalla muuttui hiljaiseksi ja valot laitettiin päälle. Onneksi henkilö ei kuitenkaan ollut putouksessa loukannut itseään. Apollo Theater jakoi myöhemmin Twitterissä tiedotteen ja kertoi, että pudonnut fani ja hänen alleen jääneet henkilöt tutkittiin, mutta suuremmilta loukkaantumisilta vältyttiin.