Ireland Baldwin yläosattomana somessa – venyttää Instagramin sääntöjä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Baldwinin julkkisperheen ensimmäinen lapsi Ireland Baldwinin on luonnonlapsi, joka on ilmoittanut, ettei välitä uusioperheen sisaruksistaan. Hän keskittyy mieluummin omaan elämäänsä Yhdysvaltojen Oregonissa yhdessä poikaystävänsä, RAC-muusikko André Allen Anjosin ja kuuden koiran kanssa.

Ireland on viime aikoina julkaissut ajoittain hyvinkin näyttäviä kuvia, mutta nyt tuore julkaisu venyttää somepalvelun sääntöjä. Siinä Baldwin nimittäin poseeraa eräässä kuvassa yläosattomissa.

Taannoin Ireland paljasti ikävän tapauksen, joka hänelle tapahtui kylpyhuoneessa. Hän oli nimittäin sheivaamassa alapäätään, kun viilsi vahingossa liian paljon. Samalla hän päätti, että sheivaukset saavat loppua hänen osaltaan tähän ja jatkossa hän antaa karvoituksensa kasvaa. Ireland Baldwin on Alecin ja Kim Basingerin tytär.