Khloe Kardashian suree – kirjoitti koskettavan viestin Tristanin edesmenneelle äidille

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Khloé Kardashian sai viime kesänä toisen lapsen sijaissynnyttäjän avulla. Hänellä on entuudestaan neljävuotias True-tytär, mutta tähti ei ole enää yhdessä lasten isän Tristan Thompsonin kanssa hänen jäätyään toistuvasti kiinni uskottomuudesta.

Khloe Kardashian ehti suhteensa aikana lähentymään Tristan Thompsonin äidin Andrean kanssa. Andrea menehtyi pari viikkoa sitten sydänkohtaukseen. 38-vuotias Khloe Kardashian ei ole pystynyt kommentoimaan vaikeaa menetystä aiemmin, mutta päätti nyt kirjoittaa Instagram-kanavalleen tekstin, joka oli Andrealle omistettu.

Khloe Kardashianin on ollut vaikeaa uskoa menetystä todeksi. Hän kertoo julkaisussaan olevansa täynnä tunteita, mutta samaan aikaan tuntevansa olevan täysin turta. Elämä on tähden mielestä todella epäreilua välillä ja Andrean kuolema on ottanut koville. Andrea kutsui Khloe Kardashiania aina tyttärekseen, mikä kertookin jo paljon siitä miten läheisiä naiset olivat toisilleen.