Kylie Jennerin asu aiheutti someraivoa – leijonan pää roikkui mukana

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner osallistui Pariisin muotiviikoille ja herätti huomiota poseeraamalla melko erikoisessa asussa. Naisen asu koostui mustasta vartaloa myötäilevästä mekosta ja valtavan kokoisesta leijonan päästä, joka roikkui tähden rinnan päällä.

Kylie Jennerin asut mietitään muotiviikoille aina todella tarkasti stylistien kanssa eikä hänen tarkoituksenaan olekaan sulautua massaan. Nyt erottautuminen muista oli taattu kun tähti asteli todella näyttävän näköisenä valokuvattavaksi mukanaan leijonan pää, joka ei tietenkään ollut aito. Katso kuvat tästä.

Muotiluomuksen oli suunnitellut Maison Schiaparellin Daniel Roseberry. Leijona oli tehty käsin ja siinä oli käytetty materiaaleina vaahtomuovia ja silkkistä keinotekoista karvaa. Leijona oli maalattujen yksityiskohtien avulla yritetty saada näyttämään mahdollisimman aidolta.