Leikkimielinen testi osoitti – raskaana olevaa naista on vaikea tunnistaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naisten vartalot ovat usein tarkastelun alla ja etenkin julkkiskaunottarien keskivartalon pyöreys saa heti huhut raskaudesta liikkeelle. Taannoin Jennifer Anistonin kerrottiin ulkomaisen lehdistön toimesta olevan raskaana. Tähän Aniston kuitenkin vastasi kieltämällä huhut ja kertoi syöneensä vain ison burgerin.

Nyt Jubilee-kanava on julkaissut YouTube-videon, jossa testataan pystyykö raskaana olevan naisen oikeasti tunnistamaan teeskentelijöistä. Kaksi naista ja kaksi miestä saavat eteensä kuusi naista, joista yksi on raskaana ja muut vain esittävät. Tehtävä osoittautuu yllättävän vaikeaksi.

Videolla suoritettu leikkimielinen testi todistaa sen, että raskaana olevaa naista on vaikeaa tunnistaa vaikka moni uskookin huomaavansa raskauden jo pelkästään naisen hehkusta ja olemuksesta. Myös muut naiset osaavat vastauksillaan ja olemuksellaan vakuuttaa arvailijat.