Nyt on härski rantaposeeraus – Amber Rosen ystävä ei jätä ketään kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu glamourmalli Amber Rose tunnetaan räväkästä olemuksestaan ja näyttävistä kuvistaan sosiaalisessa mediassa. Rose on myös perheenäiti ja hänellä on kaksi poikaa, kahdeksanvuotias Sebastian ja yksivuotias vauva Slash. Taannoin Amber tatuoi lastensa nimet iholleen odottamattomalla tavalla, sillä nimet tehtiin hänen otsaansa.

Nyt Amber on esitellyt poikkeuksellisen näyttävän ystävänsä sosiaalisessa mediassa, kun hän on osallistunut yhä yleistyvään trendiin suositella ystäviään omille someseuraaajilleen. Rosen esittelyssä on Daya Romero, jonka vartalo on tuunattu silikonilla. Kurvittaren profiili somessa on perustettu vasta lokakuussa.

Päivitys: Alunperin jutussa puhuttiin virheellisesti Rosesta, ei hänen ystävästään.