Kim Kardashian tanssii TikTokissa – tytär sai innostumaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muun muassa realitytähtenä ja yrittäjänä tunnettu Kim Kardashian näyttäytyy julkisuudessa yleensä täysissä meikeissä ja hiukset ammattilaisen muotoilemina. 42-vuotias kaunotar on kuitenkin nyt ihastuttanut TikTokissa hänen luonnollisemmalla olemuksellaan.

Kim Kardashian on perustanut yhdessä yhdeksänvuotiaan tyttärensä Northin kanssa Kim and North -nimisen TikTok-kanavan, jossa tytär saa toteuttaa itseään ja julkaista hauskoja videoita. Kim tarkistaa sisällön aina ennen julkaisua ja näyttää nyt itsekin innostuneen videoiden tekoon osallistumisesta.

Viime päivien aikana Kim Kardashian on esiintynyt usein Northin kuvaamilla videoilla tanssimassa. Kim Kardashian on aiemmin kertonut, että hän ei osaa tanssia ja sen vuoksi vihaa tanssimista. Nyt tytär on kuitenkin saanut naisen innostumaan TikTok-tansseista, joihin Kim on ottanut mielellään osaa.

@kimandnorth

The things North makes me do

♬ original sound – speed._songsz

@kimandnorth

♬ Mio Mao la la la la la – 🦇