Kivikasan alle ansaan joutunut koira pelastettiin – palautettiin omistajilleen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kalifornian San Franciscossa pelastettiin taannoin pahaan pulaan joutunut koira. Eläin oli joutunut ansaan suuren kivikasan alle paikallisella rannalla.

San Franciscon eläinvaltontaviraston mukaan Ocean Beachilla lenkillä ollut henkilö oli kuullut koiran haukkuvan läheisen jätevedenpuhdistamon alueella. Hän päätti tutkia asiaa ja löysi kivikasassa jumissa olleen englanninspringerspanielin. Hän hälytti viranomaiset paikalle.

Apuun saapuneilla pelastajilla oli kiire, sillä koiran turvallisuutta uhkasi lähestyvä vuorovesi. Koira onnistuttiin kuitenkin lopulta vapauttamaan. Eläin tunnistettiin vuoden ikäiseksi Gweniksi, jonka omistajat olivat ilmoittaneet kadonneeksi.

Säikähdyksellä tilanteesta selvinnyt Gwen toimitettiin takaisin kotiinsa. Tiedossa ei ole, kuinka koira päätyi kivikasaan. Eläinvalvontavirasto julkaisi tapaukseen liittyvän kuvasarjan Instagram-tilillään.