Lila Moss käyttää äitinsä hajuvettä – näin pitää Kate Mossin aina lähellään

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Supermalli Kate Mossin tytär Lila Grace Moss on lähtenyt seuraamaan äitinsä jalanjälkiä ja ryhtynyt tavoittelemaan uraa mallimaailmassa. 20-vuotias Lila nähtiin ensimmäistä kertaa muotinäytöslavalla kaksi vuotta sitten, kun hän avasi Miu Miun kevään 2021 mallistoa esittelevän muotinäytöksen.

Sittemmin Lila Moss on kävellyt useilla näytöslavoilla ja toiminut mallina myös äitinsä Kate Mossin kanssa samassa muotinäytöksessä. Nyt Lila Moss esitteli Vogue-lehden julkaisemalla videolla oman kauneusrutiininsa, joka alkaa ihonhoidosta.

Lila Moss kertoo oppineensa meikkaamisen salat äidiltään. Kate Moss on opettanut tyttärelleen, että vähemmän on enemmän, minkä ansiosta nuoren naisen meikkityyli onkin todella luonnollinen. Lila Moss näyttää myös videolla käyttävänsä äidin luomaa hajuvettä, jonka ansiosta tytär voi aina tuntea olevansa äitiään lähellä.