Sam Smith estettiin kahdessa deittisovelluksessa – kukaan ei usko häntä oikeaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja ja lauluntekijä Sam Smith tunnetaan hänen koskettavasta äänestään ja useista megahiteiksi nousseista kappaleistaan. Viime syksynä Kim Petrasin kanssa julkaistu Unholy nousi nopeasti kansainväliseen suursuosioon ja oli erityisen suosittu kappale esimerkiksi TikTok-sovelluksessa.

Perjantaina 27. tammikuuta uuden Gloria-nimeä kantavan albumin julkaiseva mies on nyt avautunut rakkauselämänsä kiemuroista. Mies on yrittänyt löytää uutta rakkautta ja etsinyt treffiseuraa käyttämällä muun muassa erilaisia sovelluksia. Asiaa on kuitenkin hankaloittanut se, että kukaan ei tunnu uskovan, että hän on oikeasti Sam Smith.

Sam Smith on kertonut ET Online -sivuston mukaan, että hänet on potkittu jo kahdesta deittailusovelluksesta ulos.

– Kokeilin Tinderiä, mutta minut potkittiin sieltä ulos. Hinge-sovellus sulki profiilini myös, koska he eivät uskoneet sen olevan oikeasti minä, Sam Smith muistelee.