Kylie Jennerin pojan nimellä kiusallinen kaksoismerkitys – tarkoittaa arabiaksi sukuelintä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jenner ja Travis Scott saivat vuoden 2022 helmikuussa toisen lapsensa. Taannoin poikalapsen paljastettiin saaneen susimaisen nimen Wolf, mutta pariskunta ilmoitti myöhemmin vaihtavansa sen. Nyt Kylie Jenner on viimein paljastanut poikansa oikean nimen olevan Aire.

Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt tieto, jonka mukaan Airella on melko kiusallinen tarkoitus toisella kielellä. Daily Mail -sivuston mukaan Aire tarkoittaa arabiaksi miehen sukuelintä.

– No, ei kai kukaan tätä saa tietää kun tätä kieltä puhuu vain noin 450 miljoonaa ihmistä, Kylie Jennerin julkaisuun kommentoitiin.

Aire sopii siitä huolimatta loistavasti pikkuveljelle, jonka isosisko on puolestaan Storm. Nykyään perhe ei enää asu saman katon alla vaan Kylie Jenner ja Travis Scott ovat päättäneet nyt toistamiseen erota. He erosivat jo aiemmin myös Stormin vauva-aikana, mutta palasivat myöhemmin takaisin yhteen.