Paris Hiltonista tuli äiti – esikoinen sijaissynnytyksellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirijulkkis, DJ ja liikenainen Paris Hilton on äiti. Simple Life -sarjan tähti paljasti tiistaina, että hän ja miehensä Carter Reum toivottivat ensimmäisen yhteisen lapsensa tervetulleeksi maailmaan sijaissynnyttäjän avulla. Pienokainen on poika.

Paris Hilton tiedotti asiasta julkaisemalla Instagramiin suloisen kuvan, jossa hän piti vastasyntyneen kädestä. Lisäksi hän kertoi asiasta myöhemmin People-lehdelle. Paris Hilton on 41-vuotias.

– Olen aina unelmoinut olevani äiti ja olen niin onnellinen, että Carter ja minä löysimme toisemme. Olemme todella innoissamme yhteisen perheen perustamisesta ja sydämemme räjähtää rakkaudesta poikavauvaamme kohtaan, Hilton hehkuttaa, mutta ei paljastanut pienokaisen nimeä vielä julkisuuteen.

Hän ja Reum ovat olleet naimisissa marraskuusta 2021 lähtien. Nicky Hilton oli ensimmäinen Parisin sisaruksista, joista tuli vanhempi. Hänellä on kuusivuotias Lily-Grace, viisivuotias Teddy ja viisi kuukautta vanha poika miehensä James Rothschildin kanssa.