Amber Rose vannoo: ”Pysyn ikuisesti sinkkuna, ei enää koskaan sänkyhommia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Malli, artisti, näyttelijä ja muotisuunnittelija Amber Rose, eli syntymänimeltään Amber Levonchuck, on vannonut, että ei aio enää koskaan ryhtyä parisuhteeseen tai harrastaa sänkyhommia. Tänä vuonna nelikymppisiään juhliva amerikkalaiskaunotar on myöntänyt, että hän on epäonnistunut seurustelusuhteissaan, eikä hän halua enää ylimääräistä päänvaivaa elämäänsä.

Malli seurusteli aiemmin Kanye Westin kanssa ja oli naimisissa Wiz Khalifan kanssa. Hän on epäonnistunut deittailussa viime vuosina, ja Amber väittää nyt olevansa pettynyt rakkauselämään ja aikoo pysyä sinkkuna ikuisesti. Sofia with an F -podcastissa vieraillut nainen kertoi, että miehet ovat hänen mukaansa vastenmielisiä. Treffailu on Amber Rosen mukaan syvältä ja hän haluaa olla sinkku loppuelämän ajan.

– En halua jakaa taloani tai elämääni kenenkään kanssa. En halua uusi ihmisiä lasteni ympärille. En halua harrastaa sänkyhommia… Parisuhde-elämä on törkeää. En halua sitä ja olen hyvin onnellinen, vaikka en ole sängyssäni kenenkään toisen ihmisen kanssa.

Amber Rosella on kaksi lasta. Hänen edellinen parisuhteensa musiikkijohtaja Alexanderin kanssa päättyi vuonna 2021. Mies on sittemmin yhdistetty laulaja Cheriin.