Marika Fingerroos riisui somekuvaan: ”Hymyile”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salarakkaana tunnetuksi tullut Marika Fingerroos on jättänyt pintajulkisuuden taakseen ja hänen elämäänsä voidaan nykisin seurata sosiaalisessa mediassa. Marika joutuu näkemään vaivaa kurviensa eteen ja kuntoilevansa ahkerasti. Tulokset puhuvat kuitenkin puolestaan.

Nyt monitoimijulkkis on riisunut ja ikuistanut sen myös sosiaalisen median kuvaansa seuraajiensa iloksi. Kuvatekstissä kohukaunotar toteaa ytimekkäästi ”riisu ja hymyile”. Se lieneekin totta monessakin mielessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, pyörittää nykyisin intiimivälineitä myyvää Sain.fi-verkkokauppaa. Marika nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.