Pasha Pozdniakova peppu pystyssä rantavedessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisessa mediassa suureen suosioon noussut Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa puolitoista miljoonaa seuraajaa. Vain harva suomalainen on kyennyt sosiaalisessa mediassa samaan.

Nyt Pasha on julkaissut sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän nautiskelee kesäisissä tunnelmissa rantavedestä sinisissä biksuissa. Hän poseeraa kameralle peppu pystyssä ja sosiaalisen median seuraajat ovat osoittaneet videolle laajaa suosiota kommenteissa.

Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi lehden Afrikan versiossa viime keväänä. Mallikaunotar nähtiin myös lehden tyylikkäässä kansikuvassa.