Valtteri Bottaksen F1-tallin nimi muuttuu – taustalla uusi sponsori

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisen Formula 1 -kuljettaja Valtteri Bottaksen kotitallissa puhaltavat uudet tuulet. Alfa Romeon nimi muuttuu uuden sponsorin myötä. Jatkossa talli tunnetaan nimellä Alfra Romeo F1 Team Stake.

Alfa Romeon nimenvaihdoksen taustalla on uusi nimisponsori, vedonlyöntiyhtiö Stake. Alfa Romeo kuvailee tiedotteessaan Stakea yhdeksi maailman johtavista viihde- ja lifestyle-brändeistä. Aikaisemmin tallin nimisponsorina oli öljy-yhtiö Orlen.

Myös Alfa Romeon F1-tallin johtaja on vaihtunut. Tulevalla kaudella tallia johtaa italialainen Alessandro Alunni Bravi, joka toimi aikaisemmin Sauber Groupin johtotehtävissä. Alfa Romeon tiedotteen mukaan Bravin virallinen titteli on tosin tallipäällikön sijaan team representative eli tallin edustaja.