Voiko näin tehdä? Tennisfanin tapa syödä hot dogia leviää viraalivideona

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hot dogin syöminen ei ole useimmille perusterveille ihmisille varsinaisesti haastavaa. Useimmat syövät hot dogin samaan tapaan kuin muitakin sämpyläruokia, nostamalla sen huulilleen ja puraisemalla siitä palasia.

Viraalina levinneellä videolla todistetaan hieman perinteestä poikkeavaa tapaa syödä hot dogia. Australian Open -turnauksen tennisottelua yleisöstä seuraava henkilö irrottaa ensin sormillaan palasen nakista, ja laittaa sen sitten suuhunsa. Näky herätti syvää hämmennystä ja jopa suoranaista raivoa verkossa.

Twitterissä jopa vihjattiin, että sarjamurhaja saattaisi syödä hot dogia videon esimerkin tavalla. Videolle joutunut henkilö ei ole toistaiseksi astunut julkisuuteen kommentoimaan kohua. Siksi esimerkiksi jää epäselväksi söikö hän koko hot dogin närppimällä siitä palasia sormineen, vai oliko kyseessä vain niin kutsuttu ensipuraisu.