Nainen teki valtavan maalauksen mausteilla – rikkoi ennätyksen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taidetta voi luoda muillakin keinoilla kuin kaikista perinteisimpiin keinoihin ja materiaaleihin tukeutuen. Eräs kanadalainen nainen on noussut otsikoihin valmistettuaan jättimäisen maalauksen maalien sijaan mausteilla.

Preethi Vijay loi maustemaalauksen, jonka pinta-ala on hurjat 84 neliömetriä. Hän käytti perhosta esittävään maalaukseen kurkumaa, paprikaa ja neilikkaa. Guinnessin ennätystenkirja vahvisti kyseessä olevan maailman suurin mausteilla maalattu teos.

Vijay työskenteli aikaisemmin ohjelmistoinsinöörinä. Itseoppinut taiteilija innostui CTV-uutissivuston mukaan maustetaiteesta käytettyään ensin töissään kahvia, ja huomasi myöhemmin neilikan ja kurkuman kaltaisissa mausteissa olevan eloisia värejä. Nykyään hän myy teoksiaan sosiaalisessa mediassa.