Terveystrendit vuodelle 2023 – mielen hyvinvointiin ja treenin tehokkuuteen panostetaan

Fitness Lifestyle Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vielä muutama vuosi sitten ihmiset panostivat paljon aikaansa siihen, että he treenasivat kuntosalilla. Tänä vuonna hyvinvoinnin ammattilaiset kuitenkin uskovat, että asia tulee muuttumaan. Nyt ihmiset keskittyvät monipuoliseen liikuntaan, hyötyliikunnan lisäämiseen ja lyhyempikestoisiin, mutta tehokkaisiin treeneihin.

Ihmiset elävät kiireistä elämää ja suosivat nykyään treenejä, jotka ovat mahdollisimman tehokkaita ja lyhytkestoisia. Sen lisäksi päivittäistä hyötyliikuntaa lisätään ja aktiivinen elämäntapa otetaan mukaan myös perheen yhteiseen tekemiseen.

Mielen hyvinvointi on nostanut Healthista-sivuston mukaan erityisesti päätään viimeisen vuoden aikana ja sama tulee jatkumaan. Ihmiset käyvät terapiassa ja lukevat paljon kirjallisuutta siitä miten he voivat työstää omaa sisäistä ääntään. Nyt mielenterveyden parantamisesta myös puhutaan sosiaalisessa mediassa yhtä paljon ellei jopa enemmän kuin fyysisen kunnon parantamisesta.