Viraalivideo hämmentää: Koira järsii pakotietä ulko-oven läpi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lemmikkieläimet voivat olla melkoisia tuholaisia sille päälle sattuessaan. Harvemmin lemmikit aiheuttavat kuitenkaan aivan samanlaista hävitystä, kuin skottilaisella viraalivideolla nähtävä koira.

Videolla Keltyssä sijaitsevan kodin ovessa tapahtuu jotain outoa. Kameran zoomatessa lähemmäs käy ilmi, että sisäpuolella oleva koira järsii ovea postiluukun ympäriltä. Lemmikki näyttää pureskelleen ovea jo melkoisen paljon.

Videon jakoi paikallinen Marc King alun perin Facebookissa. Kommenteissa videon aitotta kyseenalaistettiin, mutta moni kommentoijista kertoi tunnistavansa alueen ja nähneensä koiran usein. Daily Star -lehden mukaan King paljasti myöhemmin kodin omistajien korjanneen oven hätävararatkaisuna puisella levyllä.