Blake Lively julkaisi huvittavan kuvaparin kuntosalilta: ”Jokin tässä treenissä mättää”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Blake Lively on naimisissa Ryan Reynoldsin kanssa. Pariskunta odottaa tällä hetkellä neljättä lastaan, jonka laskettua aikaa he eivät ole jakaneet. Perheessä on kolme tytärtä, seitsemänvuotias James, viisivuotias Inez ja kaksivuotias Betty.

Blake Lively on pysynyt raskauden ajan aktiivisena ja jatkanut treenaamista oman kunto-ohjaajansa kanssa. Nyt 35-vuotias nainen julkaisi hänen Instagram-kanavallaan huvittavan kuvaparin, jonka toisessa kuvassa tähti nähdään hyvin hoikkana ja toisessa kuvassa raskausvatsan kanssa.

Ensimmäisessä kuvassa Blake Lively katsoo iloisesti kameraan ja esittelee kunto-ohjaajan kanssa saamiaan tuloksia tiukoissa treenitrikoissa. Toisessa kuvassa tähti esittelee pyöreää raskausvatsaansa ja katsoo liikunnan ammattilaista huolestuneena. ”Jokin tässä treenissä mättää”, tähti kirjoittaa pilke silmäkulmassa.