Michael Jackson -elokuvan päätähti valittiin – läheistä sukua laulajalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Michael Jacksonista kertova elokuva on parhaillaan työn alla. Artistin perikunnan kanssa yhteistyössä toteutettavan elämänkertaelokuvan pääosan esittäjä on paljastettu. Michael Jacksonia näyttelee Jaafar Jackson.

26-vuotias Jaafar Jackson on läheistä sukua supertähdelle, sillä hän on tämän veljenpoika. Jaafarin isä on Jermaine Jacksonin toiseksi nuorin poika. Kyseessä tulee olemaan Jaafarin ensimmäinen rooli näyttelijänä.

Michael-nimisen elokuvan ohjaa Antoine Fuqua, joka tunnetaan muun muassa elokuvista Training Day ja The Equalizer – Oikeuden puolustaja. Tuottajana toimii Bohemian Rhapsodyn tuottanut Graham King. Elokuvan kuvaukset alkavat tämän vuoden puolella.

– On uskomatonta katsella, kuinka Jaafar tuo Michaelin henkiin. Jaafarista loisti ensitapaamisessa vahva henkinen yhteys. Hänellä on luonnollinen kyky jäljitellä Michaelia ja loistava kemia kameran kanssa, Fuqua kuvaili Variety-lehdelle.