Demi Rose kuin Kleopatra – vilautus millimetrien päässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä englantilainen mallikaunotar Demi Rose ryhtyi taannoin rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta Instagramissa yli 20 miljoonalle seuraajalleen.

Nyt Demi on poseerannut näyttävästi kuin Kleopatra ikään, kun hänellä oli yllään kullanhohtoiset biksujen yläosa ja alaosan peittona pelkästään niukka lannevaate. Jälkimmäinen peitti vain hädin tuskin kriittiset ruumiinosat.

Demi Rose on viime päivinä nautiskellut Costa Rican antimista ja maisemista. Taannoin hän vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.