Sointu Borg ohjeistaa nuoria: ”Älä vertaile sun elämän aikajanaa muihin”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Diili-ohjelman taannoin voittanut Sointu Borg on saanut myös arvostetun palkinnon puhujana ja laajensi toimenkuvaansa kirjailijaksikin. Monipuolinen ja näyttävä nainen inspiroi monia suomalaisia kaunottarena, joka sanoo suoraan mitä ajattelee.

Sointu Borgilla on hänen Instagram-kanavallaan 100 000 seuraajaa. Nyt nainen on lähtenyt valloittamaan sanavalmiilla sisällöllään myös TikTok-sovellusta. Sointu Borg kertoo Sointuorvokki-nimisellä kanavallaan antavansa nuorisolle elämänohjeita, joita tähden kanavalle onkin ilmestynyt jo 26 kappaletta.

Borg haluaa tuoreimmalla videollaan kertoa hänen nuoremmille seuraajilleen, että heidän ei kannata vertailla omaa elämäntilannetta, saavutuksia, työtilannetta tai parisuhdetta muihin ihmisiin. Sointu Borg kertoi itse 25-vuotiaana eläneensä vanhempiensa kellarissa, kärsineensä pahasta paniikkihäiriöstä eikä hänellä ollut hajuakaan siitä mitä hän tulee elämällään tekemään.

– Älkää vertailko oman elämänne aikajanaa muihin. Meidän aivoja ei ole rakennettu siihen, että meille 24/7 showkeissataan mitä muut tekee ja missä tahdissa, Sointu Borg selventää.

Sointu Borg muistuttaa ihmisiä siitä, että sosiaalisen median ei kannata antaa huijata itseään luulemaan, että olisi jäljessä muista. Ihmiset tekevät eri asioita eri aikaan ja jokainen saa elää täysin omassa tahdissa.

@sointuorvokki Nuoriso. Varokaa aikajanavertailua. Escape the matrix vai miten se nyt meni. Anyway, aikaa on. #suomitiktok #tiktoksuomi #fyp #nuoriso #elämänohje #suomitiktokit #elämä #elämänohjeet #raha #työ ♬ alkuperäinen ääni – sointuorvokki