Anteeksi mitä? Povipommi Katie Price ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen povipommi Katie Price on ollut parin vuoden ajan parisuhdekohun keskellä, kun hänen kihlauksensa Love Island -realitysarjasta tunnetuksi tulleen Carl Woodsin kanssa purkautui taannoin. Eron syytä ei tarkalleen tiedetä, mutta nainen oli soittanut aiemmin poliisit kotiinsa. Tilanteessa ei kuitenkaan tehty pidätyksiä.

Tällä kertaa Katie on markkinoinut uutta maksullista somesisältöään kuvalla, jossa hänen jättimäiset kurvinsa pääsevät toden totta näyttävästi oikeuksiinsa. Hänen lateksiasunsa on nimittäin kuin repeämispisteessä.

Price ja Woods ottivat taannoin yhteiset tatuoinnit ja ikuistivat ihoonsa toistensa kasvokuvat. Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Price ja Woods eroavat. Katie Price on ollut kihloissa yhteensä seitsemän kertaa. Katie Pricen elämää ovat varjostaneet lukuisat talousongelmat ja rikoskäsittelyt, eikä hänen elämästään puutu skandaaleja tai draamaa. Hänellä on viisi lasta kolmen eri miehen kanssa.