Nicole Scherzinger esitteli biksuvartalonsa – vähemmästäkin pasmat sekoavat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monitoimijulkkis Nicole Scherzinger teki taannoin paluun musiikin pariin liittymällä takaisin Pussycat Dolls -yhtyeen riveihin. Suunnitelmat kiertueesta menivät kuitenkin uusiksi, sillä se jouduttiin koronatilanteen vuoksi perumaan. Nyt Nicole on kuvattu lomallaan.

Nyt Nicole on esitellyt entisestään timmiytynyttä biksuvartaloaan auliisti sosiaalisen median katsojille, kun hän on liikehti villisti kameran edessä valkoisiin biksuihin sonnustautuneena. Upea video sai varmasti hänen faninsa innostumaan.

Taannoin Scherzinger yllätti faninsa julkaisemalla Instagramissa videon, jossa hän nauttii kylmästä kylvystä. Tähti viihtyi kolmen asteen lämpöisessä vedessä kuuden minuutin ajan. Kuvan yhteydessä eräs suomalainen käyttäjä kutsui Nicolen kokemaan sama Suomessa ja siihen supertähti myös vastasi. Hän haluaisi kokea avantouinnin ja revontulet. Pussycat Dolls -yhtyeen lisäksi tähti tunnetaan muun muassa Yhdysvaltojen X Factor -ohjelman tuomarina toimimisesta.