Sointu Borgin kuuma poseeraus someen: ”Me like megablondi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Diili-ohjelman voittanut Sointu Borg sai sittemmin palkinnon puhujana ja laajensi toimenkuvaansa kirjailijaksi. Monipuolinen nainen inspiroi monia suomalaisia ihmisenä, joka sanoo suoraan mitä ajattelee.

Nyt upea kurvitar nähdään esittelemässä uutta hiustyyliään sosiaalisessa mediassa kuvissa, joissa myös hänen kurvinsa pääsevät tyylikkäästi oikeuksiinsa.

– Me like megablondi. Back to the roots! Hiukset mulle värjäs ihana Juulia, joka on todella pro vaalennuksissa. Muutti tänne just Oulusta. Rento ja ammattitaitonen muikkeli. Naurettiin ja läppä lensi, kun säädettiin tätä kruunua YLI 5 TUNTIA, Sointu kirjoitti.

Sointu Borgilla on hänen Instagram-kanavallaan 100 000 seuraajaa. Äskettäin hän kertoi Sointuorvokki-kanavallaan antavansa nuorisolle elämänohjeita. Borg halusi tuoreimmalla videollaan kertoa hänen nuoremmille seuraajilleen, että heidän ei kannata vertailla omaa elämäntilannetta, saavutuksia, työtilannetta tai parisuhdetta muihin ihmisiin.