Tiktok-video vei turistin hengen – putosi jyrkänteeltä kuvatessaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Indianasta kotoisin oleva mies kuoli pudotessaan jyrkänteeltä Puerto Ricossa kuvattaessaan videota sosiaaliseen mediaan sunnuntaina. Puerto Ricon pelastuslaitoksen sukeltajat löysivät hänet veden alta maanantaina. Jyrkänne sijaitsi meren rannalla, lähellä Cabo Rojon majakkaa.

Yhdysvaltain rannikkovartioston tiedotteen mukaan jyrkänteeltä pudonnut mies oli 27-vuotias Edgar Garay. Hän oli ollut päiväretkellä lounaisrannikolla. Hänet nähtiin viimeksi elossa sunnuntai-iltana puoli kuuden jälkeen lähellä kallion reunaa. Edgarin veli Carlos Garay kertoi, että hän oli kalliolla serkkunsa kanssa. Veli oli varoittanut Edgaria toistuvasti siitä, että mies oli liian lähellä jyrkänteen reunaa kuvattaessa TikTok-videota.

– Veljelläni on TikTok-tili, ja hän rakasti ladata sinne sisältöä. Valitettavasti sitä hän juuri yritti tehdä, mutta hän oli lähempänä reunaa kuin hänen olisi pitänyt olla, Carlos Garay sanoi.

Edgar Garay löydettiin vedenalaisesta luolasta, ja hänellä oli vakavia päävammoja putoamisen seurauksena.