Anastasia Karanikolaou uimarannalla – tyrmäävä biksukaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulun Kardashianin julkkisperheen ansiosta julkkistähdeksi noussut Anastasia Karanikolaou on supertähti Kylie Jennerin bestis, joka nähdään seuraajiensa iloksi usein paljastavissa alusvaate- ja uimapukukuvissa. Nykyisin hänellä on yli 10 miljoonaa seuraajaa ja määrä kasvaa koko ajan.

Kohujulkkiksen paras ystävä on nyt julkaissut kuvia itsestään nauttimassa aurinkoisesta lomatunnelmasta paratiisimaisella uimarannalla. Stassiella on erittäin ruskettuneen vartalonsa yllä neonpunainen uimapuku, joka taatusti näkyy pitkälle. Myös sosiaalisessa mediassa.

Anastasia Karanikolaou alkoi niittää somesuosiota tullessaan miljoonille tutuksi Kylie Jennerin parhaana ystävänä. Kaksikko julkaisi paljon näyttäviä yhteiskuvia, joiden ansiosta moni Jennerin fani siirtyi suoraan seuraamaan myös Karanikolaouta. Karanikolaou on ottanut käteensä myös samanlaisen tatuoinnin kuin Kylie Jenner. Tatuoinnissa lukee Jennerin tyttären Stormin nimi.