Jennifer Lopezin ensimmäinen tv-esiintyminen leviää verkossa – jännitys vei voiton?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Jennifer Lopez on viime aikoina ollut paljon uutisotsikoissa rakkauselämänsä vuoksi. Hän ja näyttelijäkomistus Ben Affleck veivät parisuhteensa taannoin uudelle tasolle menemällä yllättäen naimisiin pienimuotoisissa salahäissä Las Vegasissa.

Jennifer Lopez on todella taitava laulaja, joka on tehnyt hyvin pitkän ja vaikuttavan uran musiikin parissa. Nyt TikTokissa on kuitenkin lähtenyt leviämään noin 24 vuotta vanha taltiointi Lopezin ensimmäisestä esiintymisestä, jossa tähden laulu ei ehkä yllä aivan sille tasolle kuin mitä se on nykyään.

Videolla nähdään Jennifer Lopez esittämässä ensimmäistä kertaa The Late Show with David Letterman -ohjelman suorassa lähetyksessä hänen If You Had My Love -läpimurtohittiään. Naisen äänessä kuullaan jännitystä eikä virekään ole aivan täydellinen. Lopez on kuitenkin vuosien saatossa tämän esityksen jälkeen todistanut useampaan otteeseen, että osaa laulaa myös tämän kappaleen täydellisen virheettömästi livenäkin.