Margot Robbien hahmo käyttää Babylon-elokuvassa huumeita – tätä valkoinen jauhe oli oikeasti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useita ikonisia fiktiivisiä ja tosielämän hahmoja näytellyt Margot Robbie on tunnettu The Wolf of Wall Street ja Suicide Squad -elokuvista. Margot Robbie nähdään myös tulevassa Barbie-nuken roolissa, minkä lisäksi nainen tähdittää joulukuun lopulla ilmestynyttä Babylon-elokuvaa.

Margot Robbien roolihahmo käyttää Babylon-elokuvassa paljon huumeita. Nainen on Independent-sivuston mukaan yrittänyt saada ohjaajaa jopa vähentämään elokuvassa käytettyjen huumeiden määrää. Naisen mukaan kokaiinin määrä on naurettavan suuri ja sellainen, että hänen esittämänsä hahmo olisi tosielämässä kuollut siihen.

Huumeiden käytön määrä elokuvassa pidettiin kuitenkin ennallaan ja ohjaajan Damien Chazellen vision mukaisena. Robbie paljasti haastattelussaan myös sen, että elokuvassa näkyvä kokaiinia esittävä jauhe oli aina joko B-vitamiinijauhetta, tomusokeria tai vauvan laksatiivia. Jauheen vetäminen nenään tähden mukaan joka tapauksessa sattuu.