Euphoria-tähteä syytetään myymälävarkaudesta: ”Näpisti 28 dollarin puseron”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja malli Chloe Cherry on tullut monille tutuksi suositusta nuortensarjasta Euphoriasta. Euphoriassa tähti esittää Fayen roolin. Muita sarjan tunnettuja tähtiä ovat muun muassa Sydney Sweeney ja Zendaya. Cherry pitää myös suosittua OnlyFans-kanavaa.

Nyt 25-vuotiasta naista syytetään myymälävarkaudesta. Pennsylvanian Lancasterissa sijaitseva putiikki syyttää tähteä paidan näpistämisestä. Tähden kotikaupungissa sijaitsevan liikkeen omistajan mukaan tähti maksoi muita ostoksia liikkeeseen, mutta otti mukaansa myös 28 dollaria maksavan puseron, jota hän ei ostanut.

Silminnäkijä on kertonut People-sivuston mukaan, että Chloe Cherry jäi teostaan kiinni ja vartijat veivät naisen takaisin liikkeeseen, jonne hän palautti näpistetyn puseron. Tähden tiedottajan mukaan liikkeen omistaja yrittää vain hyötyä naisen julkisuudesta eikä mitään myymälävarkautta tapahtunut. Tiedottajan mukaan tähti kuitenkin lähti putiikista mukanaan pusero, jota ei kassalla naiselta asianmukaisesti veloitettu.