Madonnan tytär Lourdes myöhästyi muotinäytöksestä – nolo tilanne ovella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lourdes Leon on poptähti Madonnan ja kuubalaisnäyttelijä Carlos Leonin 26-vuotias tytär. Lourdes Leon on alkanut tekemään töitä mallina nimellä Lola Leon. Nainen on esiintynyt jo muun muassa Juicy Couturen mallina näyttävässä alusvaatekampanjassa.

Nyt ohikulkijat tallensivat New Yorkissa nolon tilanteen kun Lourdes Leon käännytettiin muotinäytöksen ovelta pois. Marc Jacobsin muotinäytös oli alkanut kuudelta illalla ja nainen oli kävellyt tapahtumapaikan ovelle tasan kuudelta. Ovet olivat kuitenkin menneet jo kiinni, koska näytös oli alkanut.

Lourdes Leonia ei oltu enää päästetty ovista sisään ihastelemaan Marc Jacobsin muotinäytöstä vaan vartijat pysäyttivät hänen pääsynsä tapahtumaan juuri kun nainen oli kävelemässä portaille kohti ovea. Lourdes Leon ei näyttänyt uskovan tilannetta vaan yritti moneen otteeseen päästä vartijoiden ohi. He eivät kuitenkaan päästäneet mallikaunotarta enää näytökseen.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound – New York Mickey