Dr. Philin ohjelma päättyy – kesti 21 tuotantokautta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomessakin esitetyssä Dr. Phil -ohjelmassa psykologi Phil McGraw ruoti vieraidensa ongelmia. Nyt kohujenkin keskiössä ollut keskusteluohjelma lähenee loppuaan. Dr. Phil päättyy tänä keväänä 21. tuotantokauden jälkeen.

– Minua on siunattu yli 25 upealla vuodella päiväsajan televisiossa. Autoimme ohjelmassa tuhansia vieraita ja miljoonia katsojia riippuvuuksissa, avioliitoissa, mielenterveysasioissa ja lasten kasvatuksessa, McGraw kuvaili Variety-lehdelle.

McGraw vihjasi, ettei hänen uransa televisiossa ole ohi. Tavoitteena on aloittaa uusi projekti televisiossa jo alkuvuodesta 2024. Hän ei kuitenkaan paljastanut tarkempia yksityiskohtia.

McGwaw nousi kuuluisuuteen Oprah Winfreyn keskusteluohjelman kautta ja sai oman Dr. Phil -ohjelmansa vuonna 2002. McGraw on tienannut televisiopsykologina vuosien varrella valtavia summia rahaa. Hänen neuvonsa ja metodinsa ovat kuitenkin keränneet myös kritiikkiä.