Supermalli Emily Ratajkowski alastomana somessa – napsahtaako bannia?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski erosi viime syksynä aviomiehestään Sebastian Bear-McClardista. Eroilmoitus tuli julkisuuteen pian sen jälkeen kun Sebastian Bear-McClardin huhuttiin pettäneen vaimoaan. Parilla on yksi yhteinen lapsi, maaliskuussa 2021 syntynyt Sylvester. Sittemmin Emily on tapaillut useita julkkismiehiä.

Nyt supermalli poseeraa näyttävästi alastomana sosiaalisessa mediassa, jossa hänen rohkea kuvansa on saanut olla ainakin vielä toistaiseksi julkaistuna. Aika näyttää miten käy, mutta Emily on aiemminkin venyttänyt somepalveluiden sääntöjen rajoja.

Emily Ratajkowski on ollut pettynyt siihen miten hänen parisuhteensa ovat päättyneet. Daily Mail -sivuston mukaan Ratajkowski syyttää suhteidensa kariutumisesta sitä, että miehet ovat olleet epävarmoja itsestään eivätkä ole kestäneet vahvaa naista. Mallin mukaan hänestä kiinnostuvat vain pahimmat miehet.