Lentokoneessa puhkesi joukkotappelu – hurja video leviää verkossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Brasilian Salvadorista Sao Pauloon matkalla olleessa koneessa todistettiin taannoin odottamatonta tilannetta. GOL Airlinesin matkustajakoneessa puhkesi torstaina 2. helmikuuta useiden matkustajien välinen tappelu.

Hurjasta välikohtauksesta kuvattiin viraalina levinnyt video. Siinä joukko matkustajia on toistensa kimpussa heidän huutojensa täyttäessä matkustamon. Samalla matkustamohenkilökunta yrittää rauhoitella tilannetta.

Välikohtauksen kerrotaan saaneen alkunsa kahden perheen välisistä erimielisyyksistä. Metro-lehden mukaan koneessa matkustanut äiti oli pyytänyt toiselta matkustajalta, voisiko tämä vaihtaa paikkaansa hänen vammaisen lapsensa kanssa. Matkustaja oli kieltäytynyt, mikä johti fyysiseen yhteenottoon.

Tilanne rauhoittui lopulta, mutta koneen lähtö viivästyi kahdella tunnilla. Välikohtauksessa mukana olleet 15 matkustajaa poistettiin lennolta.