Ansku Bergström ja Elina Gustafsson Afrikassa – upeat kuvat Keniasta

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssija Ansku Bergströmin ja nyrkkeilijä Elina Gustafssonin rakkaus leimahti ilmiliekkeihin Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Bergström on myöhemmin haastatteluissaan kertonut, että hän tunsi vetoa Gustafssoniin jo ensimmäisistä kuvauksista lähtien, mutta ei aluksi halunnut myöntää asiaa itselleen.

Naiset veivät viime vuonna suhteensa uudelle tasolle ja päättivät noin vuoden seurustelun jälkeen muuttaa saman katon alle. Viime vuoden lopulla kaksikko lähti pitkälle matkalle Etelä-Amerikkaan. Nyt heidän matkansa on päätynyt toiselle mantereelle kun he ovat kertoneet olevansa tällä hetkellä Keniassa.

Ansku Bergström jakoi Instagram-kanavallaan upean kuvasarjan, jossa nähdään saapumispäivän tunnelmia Keniassa. Naisille oli varattu telttamajoitus, mutta lopulta teltaksi kutsuttu majapaikka olikin todellinen luksusasunto uima-altaineen kaikkineen. Nainen esitteli myös kuvia näkemistään leijonista ja elefanteista.