Kody ja Robyn Brown veivät uuden sisarvaimoehdokkaan Meksikoon – nainen tuli nopeasti katumapäälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-sarjassa on seurattu vuosikausien ajan Kody Brownin ja hänen neljän vaimonsa elämää. Perheellä on yhteensä 18 lasta. Sarjassa on tapahtunut suuria muutoksia, kun kolme neljästä vaimosta on lähtenyt liitosta. Nyt Kodylla on enää yksi vaimo, Robyn Brown. Pariskunta on etsinyt uutta vaimoa muun muassa treffisovelluksista.

Sisarvaimoista kuvataan parhaillaan 18. tuotantokautta ja kuvauksista on levinnyt megaluokan juoru. The Sunin tietojen mukaan Kody ja Robyn haluavat uuden sisarvaimon ja he ovat ollee yhteydessä päälle parikymppiseen naiseen Yhdysvaltojen etelävaltioista. Yhteydenpito on kestänyt kuukausien ajan, Pauline Bithell, The Tender Loving Care… podcastista kertoo.

Tuotantoryhmä on kuvannut Kodyn ja Robynin tutustumista uuteen vaimoehdokkaaseen. Kaikki ei kuitenkaan ole mennyt suunnitelmien mukaan. Kody, Robyn ja uusi vaimoehdokas tapasivat lomakeskuksessa Meksikossa vuoden 2023 alussa. Mukana oli myös tuotantoryhmä kuvaajineen. Monen yllätykseksi vaimoehdokas halusi lähteä kotiin kesken kaiken.

Nainen kertoi tunteneensa olonsa epämukavaksi Kodyn ja Robynin seurassa, eikä hän halunnut enää jatkaa kuvauksia. Hän ei myöskään halua olla enää missään tekemisissä pariskunnan kanssa ja pyysi vain päästä pois tilanteesta. Kody on tuntenut olonsa täysin nöyryytetyksi tämän takia ja yrittää nyt saada kaikkea naiseen liittyvää poistettavaksi Sisarvaimojen tulevalta tuotantokaudelta.

Kody Brownin vaimo, Robyn, on ilmaissut haluavansa moniavioisen liiton. Hän kuitenkin sen päättyvän huonosti. Liitosta lähtenyt Christine Brown epäilee, että perheessä on oikeasti tilaa muille naisille. Robyn on selkeä suosikki ja mikäli hänen valta-asemaansa tullaan horjuttamaan, natisee liitto entistäkin enemmän.