Jeffree Star kutsui kohutun TikTok-tähden kylään – Mikayla Nogueira ei vastannut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Meikkaamiseen ja kosmetiikkaan liittyvällä sisällöllään TikTokissa ihastuttava Mikayla Nogueira oli hiljattain suuren kohun keskellä. Nainen teki yhteistyön L’Orealin kanssa ja testasi videollaan uutta Telescopic Lift -ripsiväriä, mutta hänen silmiinsä ilmestyi videon loppua kohden tekoripset.

YouTubesta aikoinaan noussut kauneusalan vaikuttaja ja yrittäjä Jeffree Star otti myös osaa kohuun ja julkaisi videon, jossa hän testasi samaa ripsiväriä. Moni on ihmetellyt sitä, että Mikayla Nogueira ei kommentoinut kohua millään tavalla tai pyytänyt seuraajiltaan anteeksi sitä, että hän yritti huijata heitä tekoripsiä käyttämällä. Ilmeisesti Jeffree Star yrittää saada naisesta jotain kommentteja asiaan liittyen irti.

Jeffree Star kuuli, että Mikayla Nogueira on lomailemassa lähellä hänen Wyomingin kotiaan. Siispä mies päätti pyytää sometähden luokseen kylään kuvaamaan hieman yhteistä sisältöä ja kenties keskustelemaan myös ripsivärikohusta. Seuraajien pettymykseksi nainen ei kuitenkaan ole vielä vastannut kutsuun vaan viettää aikaansa kuuden tunnin ajomatkan päässä.

@jeffreestar @mikaylanogueira has officially been invited to the Star Yak Ranch 🤠 Will she accept? #beauty #makeup #lorealparis ♬ original sound – Jeffree Star