Myrskypilviä paratiisissa? Megan Foxin ja Machine Gun Kellyn suhde rakoilee

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Megan Fox on tyhjentänyt Instagram-tilinsä. Hän käytti sitä viimeksi vastatakseen kihlattunsa Machine Gun Kellyn uskottomuushuhuihin. Mediassa kerrottiin pariskunnan eronneen, koska Machine Gun Kellyllä oli väitetty salasuhde kitaristinsa Sophie Lloydin kanssa.

Megan Fox lopetti sulhasensa seuraamisen sosiaalisessa mediassa. Sen jälkeen hän julkaisi sanat Beyoncén vuoden 2016 kappaleesta Pray You Catch. Fanien spekulaatioiden mukaan tämä on todiste siitä, että Machine Gun Kelly oli pettänyt häntä. Fox poisti myös kaikki sulhasensa kuvat ja seurasi Instagramissa ainoastaa kolmea ihmistä: Eminemiä, Harry Stylesia ja Timothée Chalametia, Page Six raportoi.

Machine Gun Kelly, eli oikealta nimeltään Colson Baker, on tiettävästi riidellyt 50-vuotiaan Eminemin kanssa vuosien ajan. Pariskunta osallistui äskettäin Grammy-palkintojenjakoon. Foxilla oli oikeassa kädessään vaaleanpunainen kipsi murrettuaan ranteensa ja saatuaan aivotärähdyksen. Hän ei kuitenkaan paljastanut, miten vammat tulivat. Heidät kuvattiin yhdessä tunteja ennen Instagram-episodia Draken Super Bowl -juhlissa Scottsdalessa, Yhdysvaltojen Arizonassa.