Sisarvaimot-sarjan Meri Brown hehkuttaa: ”Voin tehdä mitä haluan”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sisarvaimot-televisiosarjassa esintyvä perheenisä Kody Brown tuli tunnetuksi neljän vaimon aviomiehenä. Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Meri Brown, jonka kanssa liitto kesti 32 vuotta. Kody ilmoitti äsken, että antaa Merin mennä elämässään eteenpäin ilman heidän liittoaan.

Alussa erosta kipuillut Meri Brown sanoo nyt elävänsä elämänsä parasta aikaa tällä hetkellä. Entinen sisarvaimo jakoi Instagramissa videon, jossa hän hymyili leveästi meloessaan kanootissa ystävän kanssa. Videon taustalla soi Taylor Swiftin puhe Woman of the Decade -palkinnon saamisen jälkeen vuoden 2019 Billboard Women In Music Awards -gaalasta.

– Ja mitä minuun itseeni tulee, olen viime aikoina keskittynyt vähemmän siihen, mitä muut sanovat etten voi tehdä, ja enemmän tekemään mitä helvettiä ikinä haluan, videolla kuuluu.

Se on tunne, johon Meri voi ilmeisesti samaistua.

– Yrityksen rakentaminen. Ystävyyssuhteiden rakentaminen. Suuren elämän rakentaminen. Teen koko ajan mitä haluan, Meri kirjoitti sosiaaliseen mediaan.

Tieto erosta tuli Meri Brownille tavallaan yllätyksenä, vaikkakin Sisarvaimot-sarjan fanit ovat nähneet jo vuosien ajan, että pariskunnan suhde ei ole romanttinen. Myöhemmin on jopa keskusteltu siitä, oliko Merin ja Kodyn parisuhteessa henkisen väkivallan merkkejä. Kodylla yksi vaimo jäljellä, koska mies on eronnut kaikista muista sisarvaimoista, paitsi Robyn Brownista. Sarjasta kuvataan parhaillaan 18. tuotantokautta.